CONTACT

JE VINDT ONS HIER

Mocht je op enig moment vragen hebben, dan kun je altijd even contact opnemen door te bellen of te mailen. Op dinsdag en donderdag kun je ook altijd tussen 09:00 en 17:00 even bij ons binnenlopen!

Bezoekadres
Erasmus Universiteit Rotterdam
N-gebouw
Kamer NB-05

Daarnaast zijn we vanzelfsprekend maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 010 408 2533 of via eurflex@eur.nl.

Mocht je documenten willen inleveren maar wij zijn niet aanwezig, dan kun je deze in de brievenbus naast de deur van kamer NB-05 deponeren.

BIJ WIE MOET JE ZIJN?

Voor werkinhoudelijke vragen neem je contact op met je opdrachtgever bij de EUR. Voor vragen over je arbeidsovereenkomst, de uitbetaling van je salaris of het gebruik van EURflex Connekt kun je altijd terecht bij een van onze medewerkers van EURflex. Kijk onder ‘bekende gezichten’ wie je dan zult tegenkomen. Neem eerst de veelgestelde vragen door. Wellicht heb je hier al antwoord op je vraag.

BEKENDE GEZICHTEN

wim-ecri

Wim

Wim Keasberry is je eerste aanspreekpunt bij EURflex. Naast kennis over en ervaring met het verlonen van flexwerkers is hij specialist op het gebied van de Wet Werk en Zekerheid (WWZ) en de Wet Deregulering beoordeling Arbeidsrelaties (DBA).Wim is aanwezig van maandag tot en met vrijdag in het N-gebouw, kamer NB-05.

Daarnaast zijn we vanzelfsprekend maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur  bereikbaar op nummer 010 408 2533 en via de mail EURflex@eur.nl.

laurien-groot

Laurien

Laurien Poleij is directeur van EURflex en directeur bij ERBS. Als directeur initieert en realiseert zij nieuwe concepten, producten en diensten in lijn met de strategie van ERBS, de EUR en marktontwikkelingen.