WIE IS EURflex?

Je werkt of gaat werken voor een van de onderdelen van de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR). Als flexwerker kom je in dienst van EURflex en daarmee is EURflex jouw formele werkgever. De EUR, of het onderdeel van de EUR waar jij zult gaan werken, is jouw feitelijke werkgever, ook wel je opdrachtgever genoemd. 

EURflex is verantwoordelijk voor de loonadministratie van flexwerkers van de EUR. Voor de faculteiten en ondersteunende diensten van de EUR regelen wij de uitbetaling van flexwerkers. Daarbij richten we ons op medewerkers die voor een korte periode en/of een flexibel aantal uur werken bij de EUR, zoals student assistenten en student ambassadeurs.

BIJ WIE MOET JE ZIJN?

Voor werkinhoudelijke vragen neem je contact op met je opdrachtgever bij de EUR. Voor vragen over je arbeidsovereenkomst, de uitbetaling van je salaris of het gebruik van EURflex Konnekt kun je altijd terecht bij een van onze medewerkers van EURflex. Kijk onder ‘bekende gezichten’ wie je dan zult tegenkomen. Neem eerst de veelgestelde vragen door. Wellicht heb je hier al antwoord op je vraag.

Bekende gezichten

wim-ecri

Wim

Wim Keasberry is je eerste aanspreekpunt bij EURflex. Naast kennis over en ervaring met het verlonen van flexwerkers is hij specialist op het gebied van de Wet Werk en Zekerheid (WWZ) en de Wet Deregulering beoordeling Arbeidsrelaties (DBA). Wim is aanwezig op onderstaande dagen in het Mandeville-gebouw, kamer T11-08.

Dinsdag: 09:00 – 17:00

Donderdag: 09:00 – 17:00

Daarnaast zijn we vanzelfsprekend maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 010 408 2533 en via EURflex@eur.nl.

laurien

Laurien

Laurien Poleij is directeur van EURflex en ERBS. Zij initieert en realiseert nieuwe concepten, producten en diensten in lijn met de strategie van ERBS, de EUR en marktontwikkelingen.

foto-robin

Robin

Robin Smink is Flex adviseur en onderdeel van de backoffice.