WIE IS EURflex?

EURflex is het interne verloningsbureau van de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR). Hierbij richten wij ons in het bijzonder op het voor kortere tijd en op zeer flexibele wijze inzetten van werknemers. 

Op het moment dat je een medewerker in dienst wilt nemen die je zelf hebt benaderd, zal EURflex voor deze flexwerker de loonadministratie uitvoeren. De tijdelijke medewerker komt daarmee juridisch in dienst van EURflex, waardoor je als opdrachtgever geen arbeidsrechtelijke risico’s loopt. Bovendien nemen wij alle arbeidsovereenkomst- en loonadministratie voor je uit handen. 

Voordelen zijn:

Zelf selecteren van medewerkers

Arbeidsrechtelijke risico’s buiten de deur

Arbeidsovereenkomsten op maat

Tijdsbesparing: wij verzorgen administratie en uitbetalingen

Deskundigheid op het gebied van arbeidsrecht en regelgeving

TARIEVEN

EURflex werkt met een vast tarievenoverzicht, gekoppeld aan de salaristabel van de EUR (conform de CAO-NU). De tarieven kunnen worden opgevraagd bij Wim Keasberry. Klik hier voor zijn contactgegevens.

DIENSTEN

EURflex is verantwoordelijk voor de loonadministratie van flexwerkers van de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR). Voor de faculteiten en ondersteunende diensten van de EUR regelen we de uitbetaling van flexwerkers. Daarbij richten we ons op medewerkers die voor een korte periode en/of een flexibel aantal uur werken bij de EUR. De flexwerker komt daarmee juridisch in dienst van EURflex, waardoor je als opdrachtgever geen arbeidsrechtelijke risico’s loopt. Bovendien neemt EURflex alle administratieve zaken voor je uit handen. Verder is het tarief vrijgesteld van BTW; dat levert een aanzienlijke besparing op. Daarnaast versturen wij periodiek managementrapportages naar de directeuren bedrijfsvoering en controllers van de organisatie onderdelen waar flexwerkers werken of gewerkt hebben.

Bekende gezichten

wim

Wim

Wim Keasberry is je eerste aanspreekpunt bij EURflex. Naast kennis over en ervaring met het verlonen van flexwerkers is hij specialist op het gebied van de Wet Werk en Zekerheid (WWZ) en de Wet Deregulering beoordeling Arbeidsrelaties (DBA). Wim is aanwezig op onderstaande dagen in het Mandeville-gebouw, kamer T11-08.

Dinsdag: 09:00 – 17:00

Donderdag: 09:00 – 17:00

Daarnaast zijn we vanzelfsprekend maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 010 408 2533.

laurien-groot

Laurien

Laurien Poleij is directeur van EURflex en business developer bij ERBS. Als business developer initieert en realiseert zij nieuwe concepten, producten en diensten in lijn met de strategie van ERBS, de EUR en marktontwikkelingen.