EURflex is verantwoordelijk voor de loonadministratie van flexwerkers van de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR). Flexwerkers worden door de faculteiten of ondersteunende diensten van de EUR zelf benaderd en aangesteld. EURflex regelt vervolgens de administratieve zaken, zoals het opstellen van contracten en de verloning.

EURflex is 100% een dochteronderneming van de EUR Holding BV. Het intern onderbrengen van de verloning flexibele arbeidskrachten brengt een grote besparing met zich mee door het wegvallen van de BTW én geeft de EUR de centrale regie en grip terug op de totale inzet van haar flexibele medewerkers. In huis betekent dichtbij en dichtbij betekent meer controle.

Medewerkers

wimWim Keasberry – Intercedent
Wim Keasberry is je eerste aanspreekpunt bij EURflex. Naast kennis over en ervaring met het verlonen van flexwerkers is hij specialist op het gebied van de Wet Werk en Zekerheid (WWZ) en de Wet Deregulering beoordeling Arbeidsrelaties (DBA). Wim is aanwezig op onderstaande dagen in het Mandeville-gebouw, kamer T11-08.

Dinsdag: 09:00 – 17:00

Donderdag: 09:00 – 17:00

Daarnaast zijn we vanzelfsprekend maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 010 408 2533 en 06 43 37 84 82.

 

LaurienLaurien Poleij – Directeur
Laurien Poleij is directeur van EURflex en business developer bij ERBS. Als business developer initieert en realiseert zij nieuwe concepten, producten en diensten in lijn met de strategie van ERBS, de EUR en marktontwikkelingen.

MultiFlexx

EURflex besteedt haar back office werkzaamheden uit aan MultiFlexx. Zij zorgen voor de volledige contract- en loonadministratie.