Op het moment dat je een tijdelijke medewerker in dienst wil nemen die je zelf hebt benaderd, zal EURflex voor deze flexwerker de loonadministratie uitvoeren. De tijdelijke medewerker komt daarmee juridisch in dienst van EURflex, waardoor je als opdrachtgever geen arbeidsrechtelijke risico’s loopt. Bovendien nemen wij alle administratieve zaken voor je uit handen.

Aanvragen flexwerker

Wanneer je een flexwerker door EURflex wilt laten uitbetalen, dan hebben we een aantal gegevens nodig. We verzoeken je daarom het aanvraagformulier inzet flexwerker, dat je in de kolom hiernaast kunt vinden,  in te vullen en te mailen naar: EURflex@eur.nl. Je kunt het ook met de interne post sturen naar: EURflex, Mandeville-gebouw, kamer 11-08 of op dinsdag of donderdag langsbrengen. Aan de hand van het ingevulde aanvraagformulier nemen we contact op met de flexwerker en schrijven we hem/haar in onze administratie in.

Tarieven

EURflex volgt de inlenersbeloning en de functie indeling van de EUR. Het uurtarief van EURflex is afhankelijk van het salaris van de flexwerker. Op het aanvraagformulier kun je het bruto uurloon van de flexwerker en bijbehorende functie aangeven.

E-Flexer

De flexwerker vult zijn/haar gewerkte uren in op elektronische werkurenbriefjes (E-WUB) via E-Flexer. Het goed- of afkeuren van de ingevulde uren kun je als opdrachtgever ook via E-Flexer regelen. Ook kun je er informatie vinden over de uitbetaling van de gewerkte uren. De hand-out voor de E-Flexer ontvang je in je mailbox zodra we de gegevens van de flexwerker in onze administratie hebben ingevoerd.

Facturatieproces

Na de uitbetaling van de flexwerker versturen we de facturen automatisch 4 wekelijks naar Finance & Control. Je kunt vervolgens de factuur in de ESS portal terugvinden.

Veelgestelde vragen

Bekijk de antwoorden op de veelgestelde vragen hier of download de flyer rechtsboven op deze pagina.