Je werkt of gaat werken bij een faculteit of ondersteunende dienst van de EUR. Wanneer je bij de EUR tijdelijk aan de slag gaat, regelt EURflex de administratieve zaken, zoals het opstellen van je contract en het uitbetalen van je salaris.

Inschrijven

In de kolom hiernaast tref je het inschrijfformulier aan zodat we je kunnen opnemen in onze administratie. We ontvangen het ingevulde en ondertekende formulier bij voorkeur in PDF-formaat. Daarnaast willen we ook graag een scan/kopie van het volgende:

  • Scan/kopie geldig identiteitsbewijs (géén rijbewijs). Indien het een Nederlands paspoort betreft, kopieer dan ook de bladzijde waarop je BSN-nummer is vermeld. Indien het een Nederlandse identiteitskaart betreft, kopieer dan ook de achterkant. Indien je niet over de Nederlandse nationaliteit beschikt, stuur dan naast de kopie van je buitenlandse legitimatiebewijs ook een kopie van de brief met de opgave van je BSN-nummer mee. Deze brief is door je gemeente of de Belastingdienst aan je verstrekt.

Je kunt alle documenten mailen naar EURflex@eur.nl. Of loop op dinsdag of donderdag even bij ons langs: Mandeville-gebouw, kamer 11-08.

E-Flexer

De uren die je gewerkt hebt, kun je declareren via elektronische werkurenbriefjes (E-WUB) in E-Flexer. In E-Flexer kun je de status van een E-WUB volgen, informatie over je salarisuitbetaling verkrijgen en salarisspecificaties opvragen. De hand-out voor de E-Flexer ontvang je zodra we je gegevens in onze administratie hebben ingevoerd.

Veelgestelde vragen

Bekijk de antwoorden op de veelgestelde vragen hier of download de flyer rechtsboven op deze pagina.